All fields are required.

Close Appointment form

  • Home
  • Köpa hjärtstartare

Köpa hjärtstartare

Vi säljer hjärtstartare av märket ZOLL AED Plus, en hjärtstartare som försäkrar kvalitet, Lifepak CR Plus och Lifepak CR 2. ZOLL AED Plus ger grafiska instruktioner på fronten samt lämnar tydliga meddelanden på skärmen. Både CR 2 och ZOLL AED Plus har ett inbyggt HLR-stöd i elektroderna vilket innebär att de mäter kvalitén på bröstkompressionerna. Trycker man till exempel för löst säger de till användaren att trycka hårdare Dessutom används svensk röst på båda hjärtstartarna för att beskriva och ge vägledning.

icon


Begär kostnadsfri offert
 

icon

Köpa Hjärtstartare

Våra hjärtstartare

Vi har undersökt marknaden och valt ut två olika fabrikat som vi erbjuder. Dels ZOLL som är en av de största tillverkarna i världen och en av de produkter som säljer mest även i Sverige. ZOLL används på flera sjukhus och räddningstjänster runt om i landet. ZOLL AED Plus håller mycket hög kvalitet och har ett unikt HLR-stöd som ser till att du ger bröstkompressioner med rätt djup. Vi har ZOLL-modellerna ZOLL AED Pro och ZOLL AED Plus.

Skräddarsydd utbildning

Vi har instruktörer som utbildats enligt HLR-Rådets riktlinjer och de ser till att ni får relevant utbildning. Vi erbjuder flera olika typer av HLR-kurser, så väl grundutbildning i HLR så som HLR kurser där det ingår praktisering av hjärtstartare och Första Hjälpen. Vi har även möjlighet att anpassa våra utbildningar efter de behov ni har på er arbetsplats.

Mer om våra vuxen HLR-utbildning med hjärtstartare.

Vårt supportavtal

Vid köp av en hjärtstartare har du möjlighet att välja till ett supportavtal. Då har ni möjlighet till telefonsupport på vardagar under kontorstid. Vi hjälper er vid frågetecken rörande installation, råd gällande HLR utbildning, uppgraderingar och andra viktiga frågor.

Vi köp av hjärtstartare kan ni förmånligt teckna supportavtalet för endast 39 kr/mån.

Garanti

Genom att köpa en hjärtstartare med tillhörande supportavtal lämnar vi garantier på att den fungerar år efter år. Uppstår ett ovanligt funktionsfel kommer vi att åtgärda dessa snarast möjligt genom att ni exempelvis skickar hjärtstartaren eller så kommer vi över till er och åtgärdar felet. Hjärtstartaren gör även automatiska självtester dagligen och upplyser om ett fel skulle uppstå.

Hyra hjärtstartare

Vi erbjuder även våra kunder att hyra hjärtstartare till lågt pris.

icon