All fields are required.

Close Appointment form

Våra utbildningar

Vi har flera färdiga utbildningspaket men kan även skräddarsy efter kundens önskemål. Våra instruktörer är utbildade och certifierade enligt HLR-Rådets riktlinjer och kan utbilda i både hjärt-lungräddning och första hjälpen.

Boka utbildning
 

Hjärtsäker zon certifikat

shadow_2d_small


Vuxen HLR med hjärtstartare

I utbildningen Vuxen HLR med hjärtstartare får kursdeltagarna kunskaper och träning i HLR samt hur man hanterar en hjärtstartare. Utbildningen varvar teoretiska och praktiska moment med övningsdockor och övningshjärtstartare, samt hur man ska agera vid ett luftvägsstopp. Inga förkunskaper krävs för att delta i kursen.


Vuxen HLR med hjärtstartare
 

Barn HLR kurs med första hjälpen

barn-hlr
Vår Barn HLR kurs (som även tar upp första hjälpen vid barnolycksfall) ger deltagarna information, övningar och kunskap i att ge HLR och första hjälpen på barn (0-1 år eller 1 år upp till puberteten). Det går att komplettera kursen med introduktion och övningar med hjärtstartare. Kursen passar föräldrar eller personer som jobbar med barn.


Barn HLR kurs med första hjälpen
 

HLR instruktörsutbildning

hlr-kurs-hjartstartare_forstahjalpen
Vår HLR instruktörsutbildning riktar sig till personer som vill bli certifierade instruktörer i hjärt-lungräddning. Vi håller två instruktörsutbildningar enligt Svenska HLR-Rådets riktlinjer; (1) Instruktör i Vuxen HLR med hjärtstartare och (2) Instruktör i Barn HLR. Efter genomförd utbildning får du ett instruktörsnummer och kan hålla egna utbildningar.


HLR instruktörsutbildning
 

Referens

Jag vill tacka för en mycket uppskattad utbildningskväll! Deltagarna var supernöjda med er professionella och engagerade instruktör, som i sin tur var imponerade av deltagarnas ambitiösa inställning och inte minst deras förkunskaper. Fem poäng av fem möjliga! – Docent Christer Bessing Specialisttandläkare, Nacka

Läs mer från tidigare kursdeltagare

Öppna kurser

hlr-kurs-hjartstartare
Våra öppna kurser i HLR med hjärtstartare är tillgängliga för privatpersoner och företag som vill utbildas i hjärt-lungräddning. Kursernas instruktörer varvar teori och praktik i hur deltagarna ska agera när någon drabbats av hjärtstopp. Man övar praktiskt med HLR-dockor och övningshjärtstartare. Inga förkunskaper krävs för att medverka.


Öppna kurser
 

Skräddarsydda kurser

hlr-kurs-oppnakurser
Vi erbjuder skräddarsydda kurser i HLR, D-HLR och första hjälpen. Din arbetsplats är kanske mer utsatt för specifika risker där personalen behöver verksamhetsanpassade övningar i att rädda liv med HLR. I vissa fall krävs förkunskapskrav för de skräddarsydda kurserna.


Skräddarsydda kurser