All fields are required.

Close Appointment form

Referenser

Vi har varit igång med utbildningar sedan 2005. Sedan dessa har flera tusen fått möjligheten att bli vardagshjältar genom att bli livräddare på kontor, i tennishallar, på golfbanor och i sin egen bostadsrättsförening. Här följer några röster om hur deltagarna upplevde utbildningen.

Bostadsrättsföreningen Luftskeppet i Skarpnäck.

Referens-HLR-utbildning-bostadsrättsförening-243x300“Kurserna var mycket bra och uppskattade. Servicias instruktör är en kunnig, inspirerande och motiverande kursledare! Bra blandning av teori och praktik och några filmer. Jag kan verkligen rekommendera Servicia Medical till andra som är intresserade av HLR-utbildningar”.

/Jesper Grip, ordförande i bostadsrättsföreningen Luftskeppet i Skarpnäck.


hlr_utbildning_euro_accident

”Efter att två arbetskamrater råkat ut för hjärtinfarkt och plötsligt hjärtstopp var vi överens om att alla anställda skulle genomgå HLR-utbildning och hjärtstartare införskaffas till våra arbetsplatser. Kurserna genomfördes med mycket professionell och engagerad kursledning. Med våra erfarenheter blev motivationen för kurserna och engagemanget under utbildning stor.

Vi jobbar nu vidare för att sprida kunnande om hjärtstopp och jobbar aktivt för fler hjärtstartare framför allt på idrottsanläggningar och idrottsplatser. Vi på Euro Accident känner oss mycket nöjda och tacksamma över den nyvunna kunskapen. Det känns tryggt att veta att alla kollegor har HLR-utbildning”.

/Christer Söderberg, Euro Accident Health & Care Insurance AB, Danderyd


“En mycket bra utbildning för oss chefer, skyddombud och samariter. Engagerad lärare, bra koppling till faktiska exempel i verkliga livet. Grunderna i HLR-sitter fast på ett helt annat sätt för oss nu efter denna utbildning. Vi kommer att gå vidare med att utbilda övrig personal”

Erik Andersson, Fabrikschef Procordia Örebro

“Det känns tryggt att veta att om det värsta skulle hända så finns det många kollegor som genomgått en kvalificerad HLR-utbildning”

Tomas Eliansson, Huvudskyddsombud Procordia Örebro.


YL_bygg_logo120 byggarbetare utbildades under en dag och dagen efter kom ett mail från ansvarig på TL Bygg:

”Flera kollegor har hört av sig på morgonen och öst beröm över er entusiasm och väl upplagda utbildning”.


HLR-utbildning-Hilton-Food-Group1-300x297”Tack för en inspirerande utbildning med ett angeläget syfte. Med HLR-utbildad personal blir vår arbetsplats ännu lite säkrare.”


hlr_utbildning_värmevärden1-300x89”Vi på Värmevärden tackar för en utbildning utförd med ett smittande engagemang och stor inlevelse ifrån Kursledaren”.

/Kjell Larsson, Drift och Underhållschef


pronomic_hlr“Vi på Pronomic AB tackar för en bra utbildning. Vi tycker att det var en engagerad och professionell kursledare som besökte oss och vi tycker att det är viktigt för Pronomic att ha den utrustning som krävs för att rädda liv.”

/ Samuel Pierre, Pronomic


hlr_utbildning_skanska-300x59

”Mycket bra och seriös utbildning, nu känns det tryggare att gå till arbetet!”

/Tatiana Lindvall, administratör Skanska


HLR-Utbildning-SEB-300x131

“Jag vill bara tacka för en oerhört bra utbildning! Alla som var med instämmer och vi känner oss mycket tryggare i att kunna agera om något händer! Hjärtstartaren och skylt sitter nu på plats!

Tusen tack, och Pernilla, du var suverän!”

/Maria, Kapitalrådgivare på SEB Stockholm Syd


HLR-Utbildning-sodexo-300x118

 

Vi på Sodexo tackar för en mycket bra utbildning med praktiska övningar och en engagerad och entusiastisk lärare. Känns tryggt att ha en bra utbildning om olyckan skulle vara framme.


bayer

”Vi kollade runt på marknaden och fann att Servicia Medical verkade trovärdiga och de kunde även erbjuda ett bra pris. Allt har fungerat jättebra med kontakten och leverans av hjärtstartare, så vi är mycket nöjda”

/Jenny Martinsson på Bayer, Stockholm


utemiljö

”Vi arbetar i en miljö där mycket människor rör sig. Så för deras trygghet har vi införskaffat oss en hjärtstartare”

/Pär Jansson på Utemiljö AB, Stockholm


logo-oijared

”Sedan säsongen 2011 har vi en hjärtstartare på Öijared. I samband med införskaffandet av denna genomgick vår personal utbildning vilket var mycket givande. Vi fick bland annat klart för oss hur viktigt det är att man kan ingripa så snabbt som möjligt vid ett hjärtstopp. Nu känner vi oss väl förbereda och med tanke på mängden folk som rör sig på våra golfbanor så känns detta väldigt bra att vi har utrustning och kunskap för att kunna ingripa direkt om behov skulle uppstå.”

/Lars Brydolf på Öijared Golfklubb, Göteborg


stockholms-ishockeyförbund”Det kändes viktigt för oss att köpa in en hjärtstartare så att vi kan agera snabbt om någon skulle hända”.

/ Bengt Nordin på Stockholms Ishockeyförbund, Stockholm.


bring

 

”Vi fick en offert snabbt när vi ställde frågan över hemsidan och när vi väl bestämt oss så var det en kort leveranstid. Jag tycker att företaget agerade snabbt och proffsigt. Inköpet av hjärtstartaren upplevde jag som positivt från personalen, även chaufförer som dagligen besöker oss tycker att det är positivt att vi har en. Efter utbildningen så klarar alla anställda av att hantera den, vilket också är tryggt. ”

/ Christer Råberg på Bring Frigoscandia, Kumla


hlr_utbildning_HSB
hlr_utbildning_svenska_kyrkan-300x77
hlrutbildningar-east_capital_logo

setterwalls
hlrutbildningar_gronlunds
banergatans_huslakarmottagning

academic_work_logo
d-hlrutbildning-lund