All fields are required.

Close Appointment form

Bli en av våra nya HLR instruktörer

hlr-vad-ar-det

Servicia Medical växer och söker nu nya HLR instruktörer

Vi söker nu personer som är intresserade av att utbilda grupper i HLR med hjärtstartare samt eventuellt i första hjälpen. Ett socialt och viktigt jobb för rätt person. Utbildningarna sker på de tider som kunden önskar.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är utbildad instruktör i minst vuxen-HLR med hjärtstartare enligt Svenska HLR-Rådets riktlinjer och har egen praktisk erfarenhet inom området. Tjänsten är ett utmärkt extrajobb för dig som t.ex arbetar som sjuksköterska, brandman eller studerar.

Hör gärna av dig om du är intresserad av ett både spännande och viktigt jobb. Använd formuläret nedan eller ring oss direkt på 08-501 690 40.

Just nu söker vi även en finsktalande innesäljare/koordinator

Till kontoret i Stockholm söker vi en duktig person som är van vid kundkontakt. Arbetet består i att ta hand om kundförfrågningar från svenska och finska kunder som efterfrågar hjärtstartare och HLR utbildningar, ringa upp kunder, skicka offerter, följa upp samt koordinera utbildningar med vårt nätverk av utbildare. Erfarenhet från vården är ett plus och du måste kunna svenska och finska flytande i tal och skrift.
[hr]