All fields are required.

Close Appointment form

  • Home
  • Köpa hjärtstartare

Köpa hjärtstartare

Vi säljer hjärtstartarna Lifepak CR Plus och Lifepak CR2.

Med Lifepak CR2 får du den absolut mest kvalitativa hjärtstartaren som finns på marknaden. Med hela 8 års garanti och ett batteri som räcker upp till 4 år har Lifepak CR2 världens längsta garanti. Du kan dessutom välja om du vill ha den som hel- eller halvautomatisk.

Användningen av andra hjärtstartare kan vara komplex och kräva flertalet förberedande steg samt uppladdning med bortfall av hjärtrytmanalys, medan Lifepak CR2 är enkel och trygg att använda. Med en enkel design och tydliga röstinstruktioner guidas användaren genom livräddningsprocessen.

På liknande sätt guidar Lifepak CR Plus röstinstruktioner dig. Hjärtstartaren analyserar hjärtrytmen på den drabbade personen och rekommenderar användaren att ge en stöt endast om det är nödvändigt. Finns det tecken på att hjärtat inte stannat så kan inte personen chockas. Du får tydliga och enkla instruktioner som berättar vad du ska göra så du kan känna dig trygg under din insats.

Dessutom används svensk röst på båda hjärtstartarna för att beskriva och ge vägledning.


Köpa Hjärtstartare

Våra hjärtstartare

Vi har undersökt marknaden och valt ut två hjärtstartare som vi erbjuder. Den innovativa, lättanvända och kompletta hjärtstartaren Lifepak CR2 är den senaste produkten från Physio Control som alltid är uppkopplad via WiFi eller 3G. Tack vare att Lifepak CR2 är ansluten till LIFELINKcentral™ AED Program Manager övervakas driften av varje enhet dagligen. Skulle något vara fel skickas en varning till din smartphone via mobilnätet eller wifi.

Lifepak CR Plus, vår andra hjärtstartare är en driftsäker, lättanvänd och pålitlig hjärtstartare. Med 8 års garanti vet du att hjärtstartaren du investerar i är framtagen för att vara en trygghet under en lång tid framöver.

När du köper en Lifepak CR Plus medföljer batteri och elektroder, så hjärtstartaren är redo att användas direkt vid leverans. Batteriet har en stand-by-tid på garanterat två år från det att det har installerats.

Vi sätter ihop ett paket för dig utifrån dina behov. Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Skräddarsydd utbildning

Vi har instruktörer som utbildats enligt HLR-Rådets riktlinjer och de ser till att ni får relevant utbildning. Vi erbjuder flera olika typer av HLR-kurser, så väl grundutbildning i HLR så som HLR kurser där det ingår praktisering av hjärtstartare och Första Hjälpen. Vi har även möjlighet att anpassa våra utbildningar efter de behov ni har på er arbetsplats.

Mer om våra vuxen HLR-utbildning med hjärtstartare.

Garanti

Genom att köpa en hjärtstartare med tillhörande supportavtal lämnar vi garantier på att den fungerar år efter år. Uppstår ett ovanligt funktionsfel kommer vi att åtgärda dessa snarast möjligt genom att ni exempelvis skickar hjärtstartaren eller så kommer vi över till er och åtgärdar felet. Hjärtstartaren gör även automatiska självtester dagligen och upplyser om ett fel skulle uppstå.

Vårt supportavtal

Vid köp av en hjärtstartare har du möjlighet att välja till ett supportavtal. Då har ni möjlighet till telefonsupport på vardagar under kontorstid. Vi hjälper er vid frågetecken rörande installation, råd gällande HLR utbildning, uppgraderingar och andra viktiga frågor.

Vid köp av hjärtstartare kan ni förmånligt teckna supportavtalet för endast 39 kr/mån.