All fields are required.

Close Appointment form

  • Home
  • Hyra hjärtstartare

Hyra Hjärtstartare

Att hyra en hjärtstartare är perfekt när ni vill slippa den initiala kostnaden för att istället ha löpande betalning. Efter hyresperioden har ni möjlighet att hyra en annan hjärtstartare.Begär kostnadsfri offert
 

hlr-utbildning-hjartsakerzon-logo2

 

Hyr hjärtstartare – smidigt och med service inkluderat

Genom att hyra din hjärtstartare ingår all den service du behöver. Du får även en av marknadens mest sålda hjärtstartare till en låg månadsavgift. Likaså låser du inte upp dig utan kan byta hjärtstartare när hyrestiden löper ut.

Vi erbjuder modellerna Lifepak CR Plus och Lifepak CR 2.

Garanti på hjärtstartare

Hyr ni en hjärtstartare av oss ingår fri support vilket innebär att vi hjälper er om ni skulle få problem med hjärtstartaren och vi påminner även om när det är dags att byta elektroder och batterier. Alla våra hjärtstartare gör självtester veckovis. Blir det funktionsfel så åtgärdar vi dem på plats eller genom att ni skickar hjärtstartaren till oss för reparation.


Supportavtal

När ni köper en hjärtstartare kan ni välja att köpa till ett supportavtal. Ett supportavtal innebär att ni har telefonsupport på vardagar under kontorstid. Ni får svar på alla era frågor t.ex instruktioner vid installation, råd för utbildning, uppgradering och alla andra förekommande frågor.

Om ni tecknar ett hyresavtal på 36 mån så ingår detta supportavtal.

Köpa hjärtstartare

Vi erbjuder även våra kunder att köpa hjärtstartare till förmånliga priser.

Skräddarsydd utbildning

Våra instruktörer är utbildade enligt HLR-Rådets riktlinjer och hjälper er att få relevant utbildning. Vi erbjuder grundutbildning i HLR med olika alternativ att bygga på med såsom handhavande av hjärtstartare och Första hjälpen. Skulle ni ha några specifika behov utifrån er arbetsplats så kan vi även erbjuda er skräddarsydda utbildningar.

Läs mer om våra vuxen HLR-utbildningar med hjärtstartare.