All fields are required.

Close Appointment form

  • Home
  • HLR-utbildningar i

HLR utbildning i Malmö

Servicia Medical anordrar HLR utbildning i Malmö. Sedan 2005 har vi utbildat över 13000 personer i HLR och hjälpt över 1500 företag med hjärtstartare. Vi är även godkända av Hjärt-Lungfonden att certifiera arbetsplatser som Härtsäker Zon. Vi kan ge dig:

  • En snabb offert
  • Certifierade instruktörer
  • Utbildningar enligt riktlinjer från Svenska HLR Rådet


Boka HLR utbildning
 

icon

Referens, Bring Frigoscandia.Vi fick en offert snabbt när vi ställde frågan över hemsidan och när vi väl bestämt oss så var det en kort leveranstid. Jag tycker att företaget agerade snabbt och proffsigt. Inköpet av hjärtstartaren upplevde jag som positivt från personalen, även chaufförer som dagligen besöker oss tycker att det är positivt att vi har en. Efter utbildningen så klarar alla anställda av att hantera den, vilket också är tryggt. – Christer Råberg på Bring Frigoscandia

icon

Om våra utbildningar

När du bokar en av våra HLR utbildningar i Malmö kan du känna dig trygg med att alla våra instruktörer har praktisk erfarenhet från antingen sjukvård eller räddningstjänst. Det innebär att våra utbildningar utgår från praktiskt lärande – allt för att du efter kursen ska kunna känna dig trygg med hur du ska agera ifall någon i din närhet drabbas av hjärtstopp. Vi har flera färdiga utbildningspaket men kan även skräddarsy efter dina önskemål.


Boka HLR utbildning
 

Läs mer om utbildningarna

Våra instruktörer

Våra instruktörer är utbildade och certifierade enligt HLR-Rådets riktlinjer och kan utbilda i både hjärt-lungräddning och första hjälpen. Deras utbildningar följer givetvis de nationella riktlinjer som satts upp HLR-Rådet.

När ni bokar en HLR utbildning i Malmö kommer någon av våra instruktörer till era lokaler och håller utbildningen där. Vi håller även öppna kurser i egna lokaler.

Läs mer om våra olika utbildningar genom att följa länkarna till respektive kurs här på sidan.

Mattias Christenssen, utbildningsansvarig i södra och västra Sverige

Mattias Christenssen, Utbildningsansvarig i södra och västra Sverige.

icon

Bra att veta:

Det finns krav från Arbetarskyddsstyrelsen och Arbetsmiljöverket (AFS 1999:7) att en arbetsplats ska säkerställa en hög nivå av insatser samt beredskap vid olycka samt akut sjukdom. Detta gäller dessutom för första hjälpen sett ur ett psykiskt perspektiv. Det kan då röra sig om ett socialt omhändertagande initierat för att hindra personlig kris vid exempelvis en olycka eller svår sjukdom.